CSR bevis fra High:five

Nedenfor kan indlægget fra High:five læses.

P. Olesen ser muligheder frem fra begrænsninger

I august var vores seniorkonsulent, Berit, forbi skurvognen hos P. Olesen A/S for at lave 3-måneders opfølgning på ansættelsesforholdet mellem virksomheden og Rasmus.
 
Tilbage i foråret kontaktede Rasmus High:five for at få hjælp til at komme i arbejde. Han blev visiteret af Berit, som straks kunne se potentialet i ham. Desværre skulle der styr på hans boligsituation, mentorordning og tilsyn hos KIF (Kriminalforsorgen i Friheden), før hun kunne starte et samarbejde med ham. Det er nemlig et krav hos High:five, at man står et stabilt sted i sit liv og er klart til at passe et arbejde.
 
Rasmus og Berit holdt troligt kontakten, imens Rasmus fik styr på de ting, som Berit havde bedt ham om, og efter et par måneder fik Berit beskeden ”NU er jeg klar!”. Og der fra gik det hurtigt! Berit kontaktede Tina ved P. Olesen og præsenterede Rasmus som kandidat. Dette førte til en samtale, og efter de obligatoriske kurser i Asbest- og PBC-farligt affald, var Rasmus ansat.
 
Fra første dag har Rasmus imponeret Tina og Anders i virksomheden, samt Berit, med sin åbenhed, ærlighed, motivation for at starte en ny livsbane, og en stærk indsats med nedrivning af det gamle, ikoniske vandrehjem i Aarhus.
 

Når lykken vender

Det hele gik som smurt. Alle parter var glade for ansættelsesforholdet, men så fik Rasmus en diskusprolaps i løbet af efteråret. Dette har betydet, at Rasmus desværre har måttet stoppe som nedbryder lige nu.
 
Heldigvis trådte P. Olesen virkelig i karakter – de tilbød ham nemlig straks en stilling på lageret, hvorfra de servicerer folkene ude i marken. En stilling, som Rasmus nu er startet i og er meget glad for.
 
”Kæmpe applaus til Tina ved P. Olesen for at se mulighederne og også kæmpe skulderklap til Rasmus for ikke at miste modet i sådan en ærgerlig situation. Han har været klar på at se mulighederne trods modgang og har fortsat med at være åben, ærlig og en helt igennem skøn ung mand!" – Berit, lokal konsulent.
 
Vi er meget imponerede over Rasmus’ gåpåmod, og at P. Olesen og deres ansatte tager så stort ansvar over for deres medarbejdere/kollegaer. De arbejder efter værdierne beskedenhed, tillid, ordentlighed, respekt og selverkendelse, og det lever de til fulde op til!
 
Tak for et virkelig værdifuldt samarbejde! ?
 
 
bubble