Branchefællesskaber

P. Olesen A/S er medlem af forskellige branchefællesskaber, som du kan læse mere om herunder.

DI Byggeri

P. Olesen er medlem af DI Byggeri, som er det største branchefællesskab under Dansk Industri og omfatter ca. 6.700 virksomheder indenfor byggeri, anlæg og byggeindustri.

Det ønsker vi bl.a. at være for for at signalere kvalitet og seriøsitet, så man som kunde hos P. Olesen kan være sikker på, at der er ordnede forhold såvel i udøvelsen af virksomhed som for vores ansatte.

Som medlem af DI Byggeri er vi som virksomhed pålagt at følge Bygge- og Anlægsoverenskomsten og desuden underlagt en kontrolordning af arbejdet på vores pladser.

Det synes vi er udtryk for seriøsitet og helt naturligt, når vi dagligt bl.a. arbejder med nedrivning og miljøsanering.

EDA (European Demolition Association)

European Demolition Association blev grundlagt i 1978 og er en nonprofitorganisation, der har fokus på udvikling af nedrivning, miløsanering og genbrug.

EDA er en unik platform for P. Olesen med adgang til et stort netværk af nedbrydningsvirksomheder i hele Europa, hvor vi kan spare og vidensdele mv. 

Miljøsektionen

Miljøsektionen er en underafdeling til DI Byggeri, hvor der er fokus på hensigtsmæssig håndtering/behandling af fast og flydende affald samt restproduktioner og genvindings-/genbrugsaktiviteter. 

Vi ønsker at medvirke til en samfundsmæssigt optimal løsning på affaldsproblemet, derfor er det oplagt for os at være en del af miljøsektionen. Vi er stolte af, vi er med til at gøre noget proaktivit på miljøet, hvilket kommer både vores kunder, medarbejdere og sampartnere tilgode. 

Nedrivningssektionen – Nedrivning og miljøsanering i DI Byggeri

Nedrivning og miljøsanering er ligeledes en underafdeling af DI Byggeri. Som medlem har vi medindflydelse på branchens rammebetingelser, adgang til branchens meget informative kvalitetsvejledninger, mulighed for at netværke med kollegerne i branchen og meget mere.

Vi glæder os hver dag over, at vi aktivt er med i Danmarks grønne omstilling og den cirkulære økonomi i byggeriet, så vi fortsat kan arbejde med det, vi er gode til, nemlig nedrivning, nedskæring/skrotning osv.

 

 

bubble