Nedrivning af alle typer bygningsværker

​I mere end 50 år har vi hos P. Olesen A/S udført nedrivningsopgaver af alle tænkelige bygninger. Uanset om det er mindre og ukomplicerede opgaver som pavilloner, parcelhuse og kolonihavehuse eller store og komplekse opgaver som broer, større industrikomplekser, siloer eller forsyningsværker, så har vi prøvet det.

Med vor størrelse kan vi mønstre såvel erfaren arbejdskraft som en moderne og omfattende maskinpark.

Da vi desuden er landsdækkende, bevæger vi os uden problemer hen, hvor opgaverne er. Så uanset om din nedrivningsopgave er i Skagen, Aalborg, Aarhus, Horsens, Esbjerg, Odense eller København, så stiller vi op.

Størst mulig sikkerhed for løsning af opgaven med nødvendigt fokus på miljø og arbejdsmiljø, kræver en erfaren og professionel samarbejdspartner og vi håber, du vil prøve os af, så vi kan vise, at vi mener, hvad vi skriver og gøre, hvad vi siger. Se bl.a. vores referencer på nedrivningsarbejde her.

Total- eller delvis nedrivning

Om en grund skal ryddes for alt og klargøres til nyopførelse af ejendomme eller der er tale om et renoverings-/ombygningsprojekt med indvendige rydninger, fjernelse af vægge, hultagning til døre o.l, så har vi med stor sandsynlighed prøvet det og som kunde hos os, vil du naturligvis kunne have gavn af denne erfaring.

Vi planlægger opgaven alene eller i samarbejde med bygherre og rådgiver, så der tages nødvendige hensyn til miljøkrav og deadlines!

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave inden for nedrivning, vi skal klare for dig. Sammen finder vi en pris på nedrivning af din bygning.

Ring på telefon ​75 66 25 00​ eller skriv til mail@p-olesen.dk.

bubble