Vision og mission

Hos P. Olesen tænker vi, at man ikke skal komplicere tingene mere end godt er. Faktisk mener vi, at det smukke ofte ligger i det enkle. Måske det skyldes vore rødder i den jyske muld. Begge fødder plantet heri og en lidt ydmyg tilgang til det at være arbejdsplads for mange ansatte lader sig sagtens forene med ikke at sætte sit lys under en skæppe. For det vi ikke er gode nok til, ønsker vi at blive bedre til.

At være sig sit ansvar bevidst uanset om det gælder kunder, ansatte eller miljøet vil vi nødigt undervurdere betydningen af og de værdier, vi håber bedst kendetegner os og vor hverdag udspringer da også heraf:

  • Beskedenhed – vi bryder os nok ikke så meget om store armbevægelser og smart-i-en-fart løsninger
  • Tillid – uden basal tillid mellem parter bliver alt for mange ting komplicerede og tidskrævende
  • Ordentlighed – ja, et ord skal være et ord, en aftale en aftale
  • Respekt – lovgivning skal overholdes og mennesker skal mødes med respekt
  • Selverkendelse – ja, vi begår desværre fejl! Men vi gør os umage for at lære af dem og blive bedre!

Så kort fortalt er formålet og missionen for os til stadighed at kunne tilbyde og udføre professionel nedbrydning i alle former og sådanne opgaver, der ligger i nær tilknytning hertil.

Præcis derfor opsøger vi opgaver med nedbrydning, miljøsanering, nedskæring og skrotning samt modtagelse af byggeaffald på vore modtagestationer herfor.

På det længere sigt ser vi os gerne som én af de virksomheder, der allerbedst forener det at drive en rentabel virksomhed og arbejdsplads med nødvendige hensyn til miljø og arbejdsmiljø. Vi synes, vi er rigtig godt på vej men glæder os over hver ny dags muligheder for at gøre det lidt bedre end i går, så visionen er for os ikke et slutmål for, hvor vi gerne vil hen men en stadig stræben efter at blive bedre. Bedre end os selv i går og mindst lige så gode som vore dygtigste konkurrenter.

bubble