Hver dag går vi på arbejde med udvikling for øje. Det fortjener vore kunder og vore medarbejdere.

​Vi har lyst til at fortælle om, hvem vi er, hvad vi gerne vil kendes for og ikke mindst, hvilke kompetencer vi har opbygget gennem flere generationer via utallige løste opgaver og i det følgende har du mulighed for at læse lidt om dette. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os via hjemmesidens kontakt data.

P. Olesen A/S er en entreprenørvirksomhed med speciale i nedbrydning, nedskæring/skrotning, neddeling af træ samt miljøsaneringer, der indbefatter bl.a. asbest og miljøgiften PCB.

P. Olesen A/S har ca. 160 ansatte og gennem 50 år har vi opsamlet erfaring fra vidt forskellige nedbrydnings- og saneringsopgaver på bygninger, demontering af større fabriksanlæg, stålkonstruktioner, skorstene og broer samt knusning af beton, murbrokker, asfalt og træ.

Vi udfører opgaver i hele landet med udgangspunkt i vore 4 afdelinger i Hovedgård ved Horsens, Hasselager ved Aarhus, Fredericia og Ringsted.

Se profilvideo

Vi vil kendes for vore kvaliteter

Som en seriøs aktør vil vi gerne være kendt for vore holdninger til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Kvalitet hos P. Olesen A/S

Vi opfatter kvalitet som altomfattende og er i virkeligheden pejlemærket for, hvorledes man som en professionel virksomhed skal opføre sig overfor kunder, kolleger og alle andre interessenter, man kommer i berøring med.

Gennem vort medlemskab af DI Dansk Byggeris sektion for Nedrivning og Miljøsanering sikres, at der løbende foretages en uvildig stikprøvekontrol af det udførte arbejde. Dette forhold tillige med ønsket om at stille vore kunder tilfredse gør, at vi til stadighed forsøger at blive bedre.

Danmark

Vores afdelinger

Hovedgård

Industriområdet 25, 8732 Hovedgård
Mandag –Torsdag : 7.00 – 17.00
Fredag: 7.00 – 15.00

Fredericia

Nordre Kobbelvej 17A, 7000 Fredericia​​
Mandag –Torsdag: 7.00 – 16.30
Fredag: 7.00 – 16.00

Hasselager

Birkegårdsvej 38, 8361 Hasselager
Mandag – Torsdag: 6.00 – 17.00
Fredag: 6.00 – 16.00

Ringsted

Jættevej 4, 4100 Ringsted

bubble